ITALIJA leto 2024

Italija je država na jugu Evrope i obuhvata Apeninsko poluostrvo i tri ostrva na Sredozemnom moru: Siciliju, Sardiniju i Elbu. U svom sklopu ima dve nezavisne države San Marino i Vatikan. Italija je svakako jedna od najpopularnijih turističkih destinacija. Pored turističkih znamenitosti Italija je poznata u sveti po kulinarskih specijalitetima, modi, arhitekturi, umetnosti i dizajnu. Italija izlazi na pet mora: Jadransko, Sredozemno, Jonsko, Tirensko i Ligursko more.

U ovoj zemlji postoji veliki broj predivnih plaža i zato je veoma teško odabrati onu najbolju. Na kraju krajeva, sve plaže Italije su predivne, sa svojom prirodnom scenografijom koja podseća na bajku. Najveći broj plaža se nalazi u mirnom okruženju i one mogu biti pravi raj ukoliko želite da se osamite i odvojite od popularnih i prebukiranih turističkih mesta. Ono što je najvažnije, sve italijanske plaže su veoma čiste i nude vam bezbedna mesta za kupanje i uživanje.

Za detaljnije informacije pratite sledeće linkove agencija čiji smo subagenti ili se obratite lično u agenciji “NEPTUN TOURS”.

PLANA TOURS

FELIX TRAVEL

FILIP TRAVEL

VIVA TRAVEL

ETA TURS

FANTAST TOURIST

BIG BLUE

BELVI

Uz ove programe važe opšti uslovi organizatora putovanja.